Nike Free 3.0 Flyknit Män Hyper Mörk Röd/Ljus Citrus/Laser Orange/Svart Skor

Bli först med att recensera denna produkt

Ordinarie pris 950,56 kr

Special Price 475,28 kr

Availability: I lager

Size Chart

Kort beskrivning

Nike Free 3.0 Flyknit Män Hyper Mörk Röd/Ljus Citrus/Laser Orange/Svart Skor

Ordinarie pris 950,56 kr

Special Price 475,28 kr

Beskrivning

Detaljer

Designad för att erbjuda den mest naturliga körupplevelsen, den Nike Free 3.0 Flyknit Hyper Röd/Ljus Citrus/Laser Orange/Svart av Män Nike Springskor hjälper dig att köra hur du var tänkt med en extremt låg profil mellansula och en lätt, stödjande Flyknit övre.
Förbättrad rörelse
Sexkantiga flexspår erbjuder sex punkter med flexibilitet för att låta foten röra sig naturligt i alla riktningar. Sekundära nedskärningar i mellansolen förbättrar det naturliga rörelsen.
Natural Stride
Med en 4 mm förskjutning mellan häl och framfodthöjd har Nike Free 3.0 Flyknit den lägsta profilens mellansula och en rundad häl för att uppmuntra en mer naturlig fotstrike.
stöd~~POS=TRUNC
Nu med en lite lösare väv, ger den kraftiga, lätta Flyknit-övre smidig, stödjande komfort som främjar naturlig rörelse. Flywire integrerat med snören ger extra stöd och en anpassningsbar passform.
Fler fördelar
Gjuten sockliner mimar din fots form för extra stöd
Fast gummi under tå förbättrar dragkraft och hållbarhet
Vapel ytsula kolvar absorberar slag och lägger till respons
Produktdetaljer
Vikt: 7,7 ounces (herrstorlek 10)
Mellansula offset: 4mm
NIKE FREE ORIGINS
AFter lärde sig att Stanford-idrottare hade utbildat barfota på universitetets bana, tre av Nike mest innovativa och kreativa anställda satte fram för att utveckla en sko som kände sig naturlig och viktlös, liknar nakna fötter. År 2002 undersökte de en grupp män och kvinnor med tryckmätning av inläggssålar som varade på sina fötter, med hjälp av höghastighetskameror för att fånga bilder av varje fot i rörelse. Laget spenderade åtta år på att studera biomekaniken av skenlöpning. Resultaten gav en djup förståelse av fotens naturliga landningsvinkel, tryck och tåläge, vilket gör att Nike-designers kan bygga en okonventionell och flexibel löpsko från insidan.
FLYKNIT ORIGINS
Nike Flyknit-tekniken var inspirerad av feedback från löpare som sökte en sko med den snygga (och nästan obemärkta) passformen av en socka. Nike inledde ett fyraårigt uppdrag med team av programmerare, ingenjörer och designers för att skapa den teknik som behövs för att göra den övre delen med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter raffinerades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och andningsförmåga - allt i ett lager. Resultatet är en fjädervikt, formfitting och nästan sömlös övre.

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Nike Free 3.0 Flyknit Män Hyper Mörk Röd/Ljus Citrus/Laser Orange/Svart Skor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor
Price
Service
Quality