Avkastning och utbyte


Utbyta Politik

1. Vi tillåter endast en komplett återbetalning för föremål som har problem orsakat av oss.

2. Vi accepterar utbyten för fel storlek eller färg inom 10 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt order-ID och orderuppgifter som hjälper dig. Återkoppling nu!

3. Du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka varorna, vi kommer att ge rätt returadress. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i deras ursprungliga skick i. e. inte bäras, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

4. Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returportot och för fraktkostnaden för fraktkostnaderna till de bytte artiklarna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

5. Vänligen maila oss spårningsnummer när du skickar paketet tillbaka.

Returer Politik

1. Vi tillåter bara att återvända till föremål som har problem som orsakas av oss, hoppas din vänliga förståelse.

2. Du kan returnera dina produkter för en fullständig återbetalning (minus fraktkostnader) om de är oöppnade och i säljbart skick till adressen nedan.

3. Maila oss med returleveransadress innan du skickar tillbaka varorna och meddela vilka produkter du kommer att returnera. Se till att produkterna är förpackade säkert och säkert. Vi kan inte ta ansvar för varor som går vilse eller skadas under returprocessen. Vi ber därför att du begär ett intyg om postering när du skickar produkter per post. När vi har mottagit föremålen kommer en återbetalning att göras inom 14 dagar.

4. Varor måste returneras inom 7 dagar efter mottagandedatum, oklart och innehålla all originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera din ursprungliga betalningsmetod, med undantag för 20% re-stocking / processing fee, hanteringsavgift och fraktkostnad från oss kan inte återbetalas. Alla fraktkostnader i samband med retur av varor är konsumentens ansvar.